Beurslogistiek

Bij Genuine Logistics bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw beursmaterialen veilig en op tijd op de juiste locatie te krijgen. Met onze ervaring en toegewijd team zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering, zodat u zich kunt concentreren op een succesvolle beurservaring

Vrijblijvend een offerte binnen enkele uren!

Offerte aanvragen 020-246 0889

Genuine Logistics begrijpt het belang van een vlekkeloze beurslogistiek voor het succes van uw evenementen en beursdeelnames. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten en strakke deadlines.

Onze ervaren beurslogistiekteam staat klaar om uw beursmaterialen veilig en efficiënt te transporteren naar elke locatie in Nederland. Of het nu gaat om standbouwmaterialen, promotiemateriaal, productvoorraden of andere benodigdheden, wij zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van uw zendingen, van ophaling tot levering.

Daarnaast bieden we uitgebreide ondersteuning en coördinatie om ervoor te zorgen dat uw beurslogistiek soepel verloopt. Ons team kan helpen met het plannen van routes, het regelen van douanedocumenten, het coördineren van leveringen en zelfs het opzetten van uw stand op locatie.

Met Genuine Logistics als uw partner voor beurslogistiek kunt u erop vertrouwen dat uw materialen op tijd en in perfecte staat aankomen, zodat u zich kunt concentreren op het maken van een sterke indruk op uw beursbezoekers. Laat ons uw logistieke zorgen wegnemen, zodat u zich kunt richten op het behalen van uw doelen op de beursvloer

Vraag uw offerte aan via onze button Offerte aanvragen of bel, mail of WhatsApp ons als u nog vragen hebt. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom Genuine Logistics?

Offerte aanvragen

"Wij zijn een logistiek dienstverlener dat zich toelegt op het ontzorgen van onze klanten. Onze professionals staan klaar om jou daarin te ondersteunen."

Achie El Ghazaoui

Genuine Logistics